Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

«Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: αναζητώντας την καινοτομία, την τέχνη, τη δημιουργικότητα»

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

σας προωθούμε μήνυμα πραγματοποίησης του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: αναζητώντας την καινοτομία, την τέχνη, τη δημιουργικότητα» που συνδιοργανώνουν στις 20-22 Απριλίου  2018 στην Αθήνα  το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και η Σχολή Μωραΐτη , προς ενημέρωσή σας.

Η Σχολική Σύμβουλος
Μαρία Κουτή


Αγαπητά μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής
Χρόνια Πολλά
Σας αποστέλλουμε την Πρόσκληση για το Συνέδριο και την Τελετή Έναρξης. Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου έχουν αναρτηθεί το Πρόγραμμα και ο Τόμος των Περιλήψεων. Τη Δευτέρα θα ανοίξουν και οι φόρμες για τις δηλώσεις συμμετοχής των εργαστηρίων.

Το Συνέδριο έχει ενταχθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, που έχει αναλάβει ο δήμος Αθηναίων, κατόπιν σχετικής διάκρισης από την UNESCO. Από τις 23 Απριλίου και για ένα χρόνο, η Αθήνα θα είναι η Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου και θα βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο είναι μια από τις πρώτες δράσεις αυτού του σημαντικού θεσμού.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες και θα σας δούμε στο Συνέδριο.
Ευαγγελία Κανταρτζή

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού




Διεύθυνση: Τριπόδων 23, Πλάκα, 10558, Αθήνα
Τηλ:+30 210 3250341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου